Zástupci projektu “Smart Food” představí na odborné konferenci řešení, jak u dětí a žáků z pražských základních škol změnit postoj k jídlu a odnaučit je plýtvat potravinami.
Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy ve spolupráci s Provozně ekonomickou fakultou Mendelovy univerzity v Brně vytváří pro žáky a učitele nové vzdělávací programy a interaktivní výuková média skrze platformu Futurebooks.
Omezení plýtvání jídlem je i jedním z cílů nově schválené Strategie Cirkulární Praha 2030 a Pražský inovační institut představí aktivity Prahy, které k jejímu naplnění směřují. Odbornou konferenci zahájí krátký briefing pro média.
Konference je možné se zúčastnit i online přes YouTube streaming. Odkaz na online streaming bude zaslán registrovaným zájemcům.
Konference se koná pod záštitou Ing. Petra Hlubučka, náměstka primátora HMP, a v rámci projektu Prague Smart Accelerator.
Registrujte se zde.
Diskuzi můžete online sledavat na tomto odkazu.
VSTUP ZDARMA
Ing. Petr Hlubuček (MHMP)
Ing. Zuzana Drhová, Ph.D. (Pii)
PhDr. Ing. Marie Vymazalová, Ph.D. (UK RUK)
prof. PaedDr. Michal Nedělka, Dr. (UK PedF)
Projekt SMART FOODBc.
Bc. Igor Červený,
Ing. Lucie Veselá, Ph.D.
Projekt MENDELU
Ing. Lucie Veselá, Ph.D.
doc. Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
Ing. Martina Morávková, Ph.D.
Zachraň jídlo - Co se děje v oblasti plýtvání potravinami a kam se můžeme posunout dál?
Mgr. Anna Strejcová
Začátek akce | 16. února 2022 v 10:00 |
Konec akce | 16. února 2022 v 13:00 |
Druh akce | Konference |
Webové stránky | https://www.facebook.com/events/1110702693037403/ |
Cílová skupina | Akademická obec i veřejnost |
Rezervace | https://cutt.ly/II3rzq8 |