Ples 2020

Společný reprezentační ples FF UK a PedF UK 2020 - ZRUŠEN

Na základě nařízení vlády z dnešního ze dne 10.03.202) o zákazu společenských, kulturních a jiných akcí s účastí nad 100 osob SE PLES RUŠÍ.

Podrobné informace jsou uveřejněny v atuálních informacích na webu fakulty.



Ve čtvrtek 12. 3. 2020 budete mít možnost se alespoň na jeden večer vrátit v čase a během plesu Filozofické a Pedagogické fakulty UK se přesunout do 20. let minulého století. Meziválečné době kraloval swing, radost z konce války se proplétala s myšlenkami první republiky, ženy v Československu získaly volební právo. Jak prožijete tuto dobu v Národním domě na Vinohradech Vy? Vydejte se do časů elegantních dam v šatech ze salónu Hany Podolské a šarmantních pánů ve smokinzích. Nahlédněte o 100 let zpět v historii a nechte se unést dobou noblesy!


Těšit se můžete na hudbu tanečního orchestru Top Band Jana Smolíka, na bohatou tombolu a atmosféru večera dotvoří mimo jiné zajímavá vystoupení. V Raisově sále si lze Ples dvacátých let užít pod taktovkou DJ Swing Garden Feat. Saxo Johan. Chybět nebude ani již tradiční after party, která na ples navazuje v blízkém Retro Music & Cocktail baru.

Vstupenky koupíte zde.

FB událost plesu

FB událost afterparty plesu


Děkujeme našim sponzorům!

















Poslední změna: 23. listopad 2021 11:52 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na: